Follow me:

Torsdagen er næsten slut

Jeg har haft fri i dag, fordi jeg skulle med Anne til tatovøren, og dagen startede egentlig ikke helt så godt. Efter jeg havde afleveret prinsessen i skolen, begyndte min bil at larme helt vildt, hakke og ruske rundt, på vej hen til dyrlægen.

Så måtte jeg jo lige ringe til min brandmand, som også er udlært mekaniker og forhører ham, og afsti afsted jeg kom hen til et værksted i byen, og de fandt så ud af at mit hjulleje var gået i stykker, så måtte ingen steder kører! Argh…!

Kenneth hentede mig så i Rødekro, så jeg kunne låne hans bil, og min bil ville så blive kørt med falck hjem til ham, så han kunne ordne den, efter arbejde.
Så jeg nåede ind til Anne‘s aftale hos tatovøren lidt efter de var startet, og jeg elsker simpelthen tatovinger, jeg åd det råt da hun sad der under nålen, og glæder mig det til bliver min tur igen! Wooop

Efter hun var tusset færdig tog vi på cafe restaurant et eller andet. Og vi fik lækker mad og snakket og hygget.
– Så alt i alt blev dagen god efter mit lille uheld med polo tøsen, hehe!

Nu venter jeg her i sofaen med computeren og Bertil, på at bigbrother er slut og så skal vi i seng! :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply