Follow me:

Torsdag aften

Det er torsdag, vloggen er lavet og smidt op.. Jeg har tømt min fryser for isblokke, den stod i solen 2 timer, og alligevel måtte jeg igang med en kniv for at skære (save) og hakke isblokkene af.. Det var helt vildt, men nu er der rigeligt plads i fryseren igen :) Det skal måske lige siges det ikke er en kummefryser jeg har 

Jeg har også fået vasket tøj, lagt på plads, fyldt – startet og tømt opvaskemaskinen. Så jeg har faktisk tilladt mig selv en iskold æblecider, folk har været efter mig med mit alkohol “misbrug” .. Folk har åbenbart ment jeg har drukket for meget, men hvad gir’ jer ret til at dømme mig, og bestemme over mig?
Jeg er jo ikke dum, og jeg er hverken afhængig af alkohol eller har en syg trang til det! Er altså ikke alkoholiker haha..
Skal dog drikke imorgen, og lørdag – ja det er vel nogenlunde det samme der skal ske der!

Jeg drikker når jeg vil, og har lyst!
– det skal I slet ikke bestemme!

Go’ nat ..  

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

9 Comments

 • Reply gitte

  Hvem i alverden har travlt med om du drikker for meget???

  Der er vidst noget der hellere skulle tage og feje for egen dør end at stikke snuden andre steder for langt frem!
  Syntes da ikke det virker som om du drikker for meget!

  28. juli 2011 at 23:59
  • Reply Belinda

   Gitte, det er der åbenbart nogle der mener. For har godt nok fået mange (lange) taler fra folk! …

   29. juli 2011 at 08:23
 • Reply QpoX

  En alkoholikers første problem er altid benægtelsen over at de intet problem har ;)

  29. juli 2011 at 02:05
  • Reply Belinda

   Morsomt … Jeg er sgu ikke alkoholiker!

   29. juli 2011 at 08:23
   • Reply QpoX

    Med den sætning kan man jo ikke undgå at blive kaldt alkoholiker…
    Men når man kigger på mange “unge” som allerede starter Torsdag med at drikke og så slutter Søndag, hver eneste uge.
    Så er du, efter hvad du skriver LAAAANGT bagud…
    Og så længe at bilen ikke skal startes ved at man puster i alko-låsen, har man jo ikke rigtigt et problem :)

    30. juli 2011 at 01:32
 • Reply Hersom

  Ej hold op. Fordi man nyder en alkohol drik i ny og næ gør ingen alkoholiker!
  Det er først når du har svært ved at tænke på andet og MÅ have en øl/drink/glas vin før du kan koncentrere dig om andet.

  Trust me, jeg er vokset op med alkoholiske forældre, jeg ved hvad det vil sige!

  Så du skal bare hoppe op og falde ned på de dumme ‘foredrag’.

  29. juli 2011 at 09:33
 • Reply Karin

  Nyder da også en sådan drik i tide og utide og er bestemt heller ikke alkoholiker af den grund.

  Tag du den med ro Belinda og nyd den!
  Knus Karin

  29. juli 2011 at 19:23
 • Reply Mette JR

  “Du skal ikke kaste med sten, hvis du selv bor i et glashus” – Nu må den danske befolkning fandme lige til at tage sig sammen! Forskellen på dig og dem er at du skrive hver gang du nyder en genstand for fornøjelsen – Hvilket der SLET ikke er noget i vejen med ;) Hvis jeg også gjorde det vil jeg da have lige så mange indlæg hvor der stod at jeg lige fik et lækkert glas kold verdi (eller ligne) en gang imellem. Sundhedsstyrelsen anbefaler 14 genstande om ugen(så vidt jeg lige husker) og de anbefaler også at de ikke alle bør kommer på samme dag – så kan slet ikke se hvorfor andre har så travlt med dig og dine små fornøjelser.

  1. august 2011 at 09:45
 • Reply gitte

  Ja ja da….. Folk er altid efter de unge mødre;) Bin there…

  Du nyder bare livet i det omfang du finder forsvarligt !

  1. august 2011 at 14:05
 • Leave a Reply