Follow me:

Tørre læber, hjælp?

Nogen der har et vidunder middel til meget tørre læber, der sprækker og flækker når man smiler, griner og spiser mv.
Jeg har prøvet forskellige former for læbepromader, og lipgloss osv. men syntes ikke rigtig det hjælper.
Nogen der har nogle gode råd? Eller fif? Er villig til at prøve meget, det gør bare så nas!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

8 Comments

 • Reply tumling

  Altså jeg har selv haft det problem og det fandt ud af at jeg kun kan bruge mener den hedder Labello.. Jeg bruger den konstant og jeg har en liggende i hver jakke og taske nærmest..
  Jeg smørrer hele tiden både sommer og vinter

  17. marts 2012 at 11:41
 • Reply Elana

  vaseline har jeg hørt..

  Personligt bruger jeg Alovera Crem :)

  sådan en tyk fed en fra netto :)

  17. marts 2012 at 11:51
 • Reply Tine

  Derma eco balm tror den er fra Føtex fungere ganske udmærket til mine tørre læber

  17. marts 2012 at 12:56
 • Reply Linda Eg

  Jeg bruger en helende creme fra apotektet (kan også fås i matas i en mindre udgave). Den hedder pantenol salve og virker på alt muligt andet, hvis man har sår eller skrammer, som skal heles hurtigt eller klør… :) Den kan anbefales! :)

  17. marts 2012 at 12:58
 • Reply AnjaO

  Jeg har i de sidste par år sværget til Rosebud salve. http://nicehair.dk/smith-s-rosebud-salve.html
  Det er en mirakelsalve som bruges til alt fra røde babynumser til lipgloss til tør hud. (Ville måske foretrække at den til numserne forblev separat ;-) ). Men den er virkelig god i hvert fald.

  17. marts 2012 at 14:52
 • Reply Cecilie

  Jeg har lidt af det samme problem, især her i vinters hvor kulden var meget hård for mine læber. Brugt en læbepomade der hedder Mentholatum (kan købes i Matas). Synes den var rigtig god så længe man påførte den regelmæssigt, men man bliver så “afhængig” af den, at det ikke er noget problem at huske den.
  Jeg kunne personligt ikke selv bruge hverken Labello eller Matas’ eget mærke, de var alt for “hårde”, og følte jeg skulle mase meget ved påføringen, før der kom nogen effekt, men Mentholatum er lidt blødere i det og let at påføre. Og så har det en forfriskende mint duft/fornemmelse :-)

  17. marts 2012 at 19:24
 • Reply Vibeke

  Prøv evt Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden eller vaseline, de to ting hjælper mig både vinter og sommer og er rigtig gode på mig :-) håber du finder et produkt der hjælper.

  18. marts 2012 at 12:14
 • Reply Mette

  mentholatum – den er min ven nr 1 :)

  18. marts 2012 at 19:05
 • Leave a Reply