Follow me:

Too Good to Go

Anbefaling! ikke reklame :)

Jeg vil gerne give et hint til den fantastiske app “Too good to Go”
Der er lavet for at bekæmpe madspild, hvor man kan købe forskellige pakker af “alt” muligt, fra bagere, supermarkeder, nogle restauranter osv, fx. sushi.
Hvor man så inden lukketid, oftest 15 minutters interval skal afhente sin pakke. Det har vi gjort en del gange efterhånden, dette på bordet er fra en ny bager vi ikke har prøvet før, det passede lige med at Kenneth var ude og kører på det givende tidspunkt.
Så jeg købte og bestilte her hjemme, og han afhentede dette for 35 kr. Normalt skal man dog være hurtig, og købe tidligt om morgenen, ellers er de væk. Der er kun et angivet antal fra hver butik, de selv angiver, nogle gange er der 3 andre gange 10+ fx. Så det er først til mølle.

Alt det skulle have været smidt væk ellers, og det vi ikke kan lide, eller får spist ja det giver vi til grisene, så intet går til spilde.
Der hvor vi normalt henter, er der oftest et helt rugbrød, et helt franskbrød, og alt muligt andet, pølsehorn, skoens, nogle gange også tærter og flødekager :) Men denne pose er bestemt heller ikke dårlig, og glæder mig til at spise franskbrød i aften :D

Hent appen ned og se hvad der er i dit lokal område :) Støt kampen omkring madspil, og få noget billigt lækkert. Der er også mulighed for at donere til hjemløse, hvis dette skulle have interesse.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply