Follow me:

Ting tager tid

Ja jeg har været igang siden 29 januar 2018, så det er lige straks 9 måneder.
Jeg var også en af dem der forventede at være fit inden længe. Det er vel altid ens håb, men det kræver meget mere arbejde, end man lige tror.

Og ærlig talt, så er jeg ved at være træt af at kæmpe!

Min vægt har lavet yoyo de sidste mange måneder, siden slut juli, start august. Det pisser mig virkelig af, og selvom jeg knokler og hænger i, sys jeg bare ikke der sker en skid. Jovist spiser jeg ikke altid lige hensigtsmæssigt, hvis man ser på den slanke linje. Men det gjorde jeg heller ikke da jeg startede, og da smed jeg 16 kilo.

Jeg ved ikke om det er mit PCO der evt. driller, eller hvad der sker. Men dette billede er lånt fra sundheds quotes på instagram. Det fangede mig straks, for jeg synes den passer meget godt på mig.

Jeg ved jo godt at man ikke bliver tynd, eller fit ved at sidde på sin fede røv, eller kun træne.
Men lige nu hænger det hele mig ud af halsen, og jeg er så træt af at kæmpe.

Jeg har læst mig frem til at man ofter mister geisten og lysten når det går for meget op ad bakke. Det er jo naturligt, vil jeg sige. Jeg vil gerne kæmpe videre, og jeg gør det også. Men forhelved hvor er det hårdt på psyken at der er et nederlag hver gang jeg går på vægten.
Men jeg får så opture i fitness centeret, fordi jeg for hver uge kan mærke at jeg bliver stærkere og stærkere. Og det er en af tingene der får mig til at fortsætte, og ja så at min krop ændre sig.

Ja jeg ved godt at målebåndet og spejlbilledet siger mere end hvad vægten skal bestemme. Men formålet med min vægttabs rejse, og livsstils ændring var jo at tabe mig. Så er jeg ikke helt tilfreds med kun 16 kilo tabt, mit BMI siger også fortsat at jeg er overvægtig. Selvom en del ikke tror jeg vejer det jeg gør, når de ser billeder af mig osv.

Forhelved jeg hader den her kamp! *suk*

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Mia

  Du er så pisse sej smukke
  Og selvom det virker dumt det hele lige nu så husk hvor fu startede ❤️

  13. september 2018 at 18:25
  • Reply Belinda

   Rigtigt smukke <3 tak!

   14. september 2018 at 13:00
 • Reply Simone

  Du er sej! Og hvor er det flot at du hænger i selv når det er hårdt!
  Jeg tror – som du selv skriver – at du skal passe på med at hænge dig for meget i kiloene. Du træner jo rigtig meget, og formentlig også en del mere end du tidligere har gjort, hvorfor vægten også må blive påvirket af en øget muskelmasse fremfor fedt. Har de ikke sådan en vægt hvor den måler fedt og muskelmasse i dit fitnesscenter? Sådan en vægt vil måske kunne hjælpe med et indblik i hvad der reelt sker ^_^

  Under alle omstændigheder, er det bare så flot klaret indtil videre! Giv dig selv et klap på skulderen for at have holdt ved så læne allerede! Det er virkelig imponerende!

  Simone
  Microcut.dk

  14. september 2018 at 11:06
  • Reply Belinda

   Nej de har desværre ikke. Men har kontaktet et andet sted i byen, for at hører om de har en.
   Ja 16 kg er jo også noget, men det er så træls at den bare står stille der, og har gjort det længe.
   Men tak for de søde ord, det varmer <3

   14. september 2018 at 13:04
 • Reply Intet smager så godt, som slank føles ⋆ Webmor.dk

  […] har været så træt af at min vægt har stået stille så længe. Så jeg har sat hårdt ind overfor mig selv, om hvad jeg reelt set stopper i […]

  20. september 2018 at 22:12
 • Leave a Reply