Follow me:

Tillykke min prinsesse

I dag kl. 17.14 for 7 år siden, blev den smukkeste  lille pige født .. Dog uden dét skrig, de fleste børn bliver født med..
Min lille datter, var stille, hun var død! – Smerten ved at skulle føde hende var ikke det værste, det værste var at jeg vidste hun var død, jeg vidste hun ikke skulle med mig hjem, jeg vidste hun aldrig ville smile til mig, le til mig, kramme mig, stryge min hånd, og fortælle hun elsker mig, aldrig se hendes glæde, hendes udvikling, se hende vokse op til en smuk smuk kvinde, se hende være lykkelig..

Hun er en af de smukkeste stjerner på himlen, og jeg længes efter hende. Længes efter at have hende i mit liv..
– Men jeg ville ikke bytte noget væk i verden, for det liv jeg har nu.  Jasmin, har gjort mig til den jeg er i dag..

Tak min skat .. <3
– du lever i mit hjerte ..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Marie

  Smukt skrevet og smukke blomster.

  2. september 2010 at 22:27
 • Reply kirsten

  Solen skinnede for Jasmin i dag.

  2. september 2010 at 22:43
 • Reply Rikke

  Hvor smukt <3 synes altid hendes gravsted er så flot!

  … arh, det er der jeg har citatet "I hjertet gemt, men aldrig glemt fra" har tit tænkt på det – specielt også her efter min farfar døde … nu giver det mening hvorfor det pludselig er dukket op hos mig :)

  3. september 2010 at 01:33
 • Reply Camilla

  Hvor smukt! Sidder med tårer i øjnene..

  3. september 2010 at 09:50
 • Reply Belinda

  Tusind tak alle samen

  Rikke det “Citat” du snakker om, er det der står på hendes sten. Kender det godt, det er smukt! <3

  3. september 2010 at 15:03
 • Reply sara

  ej hvor sødt… i det mindste vil jasmin være i dit hjerte.<3 og fra dit nye indlæg- så er jeg sikker på at du slår til!!

  mange knus og kram sara

  5. september 2010 at 10:32
 • Leave a Reply