Follow me:

Tilbage efter hackerangreb

SÅ! .. Skulle gerne være tilbage for good denne gang…

Min blog har været udsat for et hackerangreb via et af mine plugins, hvor der så er sendt malware ud fra min side, uden min accept (naturligvis!)
Første forsøg lykkedes det ikke at få det fjernet mere end 2 dage mener jeg, eller få det fjernet helt så at sige, så lukkede min host min side ned igen, pga. malwaren :(

Så fik jeg hjælp igår af min ex, som er uddannet it supporter, og han skulle have fixet problemet nu.
Og der mangler en del plugins på min side, så hvis I mangler noget på siden, så er det fordi jeg pt. kun har aktiveret 3, for at se om der opstår problemer igen med et af pluginsne, hvilket jeg ikke håber!
Og så vil jeg ca. hver 24-48 time aktivere 1 nyt, og afvente.

Jeg ved ærlig talt ikke hvilket plugin, der er tale om. Desværre!
Da jeg i god tro bare opdatere når der er nye opdateringer, uden at læse hvad plugin det er, jeg opdatere bare. Det er umiddelbart sket inden for 24 timer efter jeg har opdateret det pågældende plugin. Og jeg kan ikke huske hvilke jeg opdaterede den dag det skete.

Men jeg er her endnu, og har haft en del at se til, og bloggen har givet mig grå hår, og jeg har flere gange været ved at smide håndklædet i ringen :( .. Men der skulle være styr på det nu, og min blog skulle være fri for det hackerangreb der har været.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Maria silje

    Puh… det frygter jeg virkelig! Men godt du er tilbage igen 😁😁

    9. december 2016 at 23:28
  • Leave a Reply