Follow me:

Til middag på Café Kridt

Hvor jeg dog elsker at spise ude :)
Der er intet arbejde i at lave maden, intet arbejde i at stille på bordet, eller tage af bordet, og slet intet problem med opvasken. Ja og så syntes jeg det er noget så hyggeligt! :D Man er mere sammen, end når man bare sidder hjemme ved spisebordet og spiser.

Tim valgte en eller anden steak, og jeg fik  nachos med kylling, jeg kunne ikke spise op – så er det godt jeg har en “mand” der kan spise for 5 :)

Det var lækkert, og man burde gøre det noget oftere, hvis du spørger mig :D
I kan desværre ikke se den is-kakao jeg fik da vi gik fra caféen, Tim udbrød bare “dig og din forbandede blog” – da jeg spurgte ham om han ikke ville tage et billede af mig og min is-kakao .. (Skal måske lige siges han smilte imens han sagde det) .. Og jeg måtte jo så fortælle ham, at med et dagligt besøgs tal der overstiger 130 skal jeg også have noget at vise dem der kommer “på besøg” :D haha!
Han kiggede bare dumt på mig … ;)

Lige et ekstra +
Jeg har tabt mig  8 kg! på 10 mdr!
(Det går desværre lidt langsomt nu, men min vægt har aldrig været så lav som den er nu, i over 6 år. Så min krop kan vidst ikke helt finde ud af det!)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Cathrine

  Muuums, det ser lækkert ud! :D

  6. januar 2011 at 12:51
 • Reply Therese

  Aarh, det ser lækkert ud! :-)

  6. januar 2011 at 15:45
 • Leave a Reply