Follow me:

Til det slankere liv

Jeg har i dag bestilt en startpakke, eller om man vil, en prøvepakke fra Nupo til 119 kr på deres side.
Jeg ved godt en del er imod Nupo, og slet ikke forstår man ikke vil spise normalt føde, og drikke det flydende føde. De sidste 2 dage, 3 dage med i dag. Har jeg spist under 1000 kcal på et døgn, det er faktisk ikke sundt siger “de kloge” .. Men jeg har ikke været ret sulten, og har været frisk i hovedet, og alt som jeg plejer, hvor jeg normalt spiser omkring 1400 kcal.
Det anbefales ikke at spise under 1000 kcal i døgnet, med mindre man har en BMI over 30, og det har jeg ikke.

Men i går da jeg vejede mig i morges og sammenlignede det med i tirsdags, så har jeg tabt 1,2 kg på 2 dage!
En del af det er nok væske, der er røget. Da jeg har været oppe at træne 2 dage i streg, altså tirsdag og onsdag.
Så jeg vil prøve at holde mig kcal forbrug på under 1200 om dagen nu, og det vil jeg gøre med hjælp af Nupo, man kan sagtens spise normalt, selvom man er på Nupo kur, jeg skal kun bruge det som erstatning for min middagsmad på arbejdet, da det er den ofte koster mig dyrt i kcal .. Min vægt har stået på det samme siden midten af november (og det pisser mig af!!!), og så har jeg tabt nogle 100 gram, men så kort efter taget dem på igen, og de her to (tre) dage hvor jeg har spist under det kcal madlog.dk anbefaler mig, udregnet fra min BMI og alt det, har jeg tabt mig hurtigere end, end nogensinde før. Derfor vil jeg prøve Nupo nu, og spise 200 kcal mindre end hvad jeg er blevet anbefalet til, og selvfølgelig blive ved med at logge på madlog.dk

Og som billedet oven over viser, så har jeg fået tilmeldt mig Aabenraa bjergmarathon d. 18 juni 2011, på 10 km’ er ruten, det skal nok blive godt! Glæder mig meget, har også tilmeldt Nadia pigen til børneløbet på 470 meter :) Hun var meget stolt sidste år, da hun fik sin medalje, så i år skal hun da også have chancen igen.

Er ret sikker på år 2011, bliver det år hvor jeg bliver slank! …

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply