Follow me:

Tidligt fri på en solskins dag

Jeg fik fri klok 12 idag, total luksus!
Og jeg kørte hjem og gik en lang tur med hundene hvor de kunne løbe frit det meste af vejen og bruge en masse krudt. Senere hentede jeg Tobias, vi hyggede og imens han var i bad, ringede jeg efter en klam og ulækker pizza, ja fuck det sunde, lige idag! (også en pizza til Tobias) og vi smed os på sofaen bag efter og så lidt fjernsyn imens vi spiste.

Da vi havde spist hyggede vi bare i sofaen og han kom i seng klok 1815 (normal tid for ham) så fik jeg trænet Chase i haven til det online kursus vi er tilmeldt, og nu har jeg klippet filmen sammen til underviseren, og smidt mig på sofaen, og inden længe så kravler jeg også i seng. Jeg skal møde fra 7 til 15 imorgen igen.

Kenneth har været på landevejen hele dagen, også derfor jeg bare sagde “fuck it” og valgte det nemme, pizza så Tobias og jeg kunne hygge, og det skal der fandme også være plads til!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply jeanette Henriksen

    Tillykke med dit 12 tal og ser ud til at det bare har været en virkelig skøn dag..

    Knus <3

    23. marts 2017 at 23:45
  • Leave a Reply