Follow me:

Tanker omkring brylluppet

8 måneder, 2 uger og 4 dage, eller sagt på en anden måde 261 dage, til vi skal giftes!
Det er alligevel vildt at tænke på hvor hurtigt tiden går, planlægningen er gået lidt i stå pt. det er så også kun fordi de store poster er klaret :)

 • Datoen
 • Kirken
 • Feststedet
 • Min kjole + slør og sko
 • Fotograf
 • DJ

Jeg har mange idéer, tanker og forventninger omkring det hele. Bryllupskagen er en Kenneths gamle skoleveninde skal lave, og hun kommer på besøg med nogle smagsprøver i januar, glæder jeg mig til :D
Har bedt om noget friskt frugt sommer agtigt, men ikke alt for traditionelt.
Og måden kagen skal laves på, er heller ikke som en ganske almindelig bryllupskage :) er alt for kedeligt til os.

Billedet for oven er min sko jeg skal have på til brylluppet, og så har jeg købt 3 silkebånd over nettet i forkellige farver, for at finde et der matcher mine sko bedst ;) og det er den i midten. Som billedet også viser!

Jeg synes det er helt syrealistisk at tænke på at jeg skal giftes! Hvis jeg tænker tilbage på hvad der skete for (knap) 2 år siden og hvor jeg står nu, er det bare for mærkeligt at tænke på.
Nogen vil mene det hele er gået hurtigt, osv osv, men jeg er ligeglad for nu vil jeg nyde livet med hvert et åndedrag og tage imod de glæde der kommer, og være min egen lykkesmed. Man ved ikke hvornår verden pludselig vælter sammen under benene på en.

Og Kenneth, han er bare en fantastisk mand, og jeg elsker ham af hele mit hjerte! Vi har det kanon godt sammen, har samme humor, samme putte-hygge-nusse-gen. Han er god til at lave mad, og god til at passe på mig, og så elsker han mig ubetinget. Så kan det jo ikke blive bedre!

Jeg glæder mig, ubeskrivelig meget til han bliver min “på papir”, og jeg skal gå op ad kirkegulvet i min alt for smukke brudekjole og se ham stå ved alteret og vente, med blanke øjne!

Jeg glæder mig! … Ih hvor jeg glæder mig!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Tumling

  Jeg glæder mig så meget til at se billeder fra din store dag <3
  Og er helt klart også til båndet i midten der matcher bedst

  20. december 2012 at 11:39
 • Reply Linda Eg

  Åååårh, har været så dårlig til at få kommenteret hos dig, selvom jeg læser med hver gang :)

  Kan godt forstå du glæder dig og jeg synes ikke det er ‘hurtigt’, ikke at det rager andre end jer, men jeg synes det er så skønt for dig!

  <3

  20. december 2012 at 11:48
 • Reply Kirsten

  Man skal gribe lykken, når den er der. :)

  20. december 2012 at 12:11
 • Reply Dianna

  Folk har sku så travlt med hvad andre gør og ikke gør. Hvis de har så travlt med at kommenter om i er hurtig med at blive gift eller ej, så må de sku have for meget fritid. Gør hvad I føler er rigtigt for JER og ikke hvad andre syntes. Min mand og jeg flyttede sammen efter vi havde kendt hinanden i 3-4 uger, og her fik folk meldingen “har i ikke noget positivt at sige, så hold kæft” – Så ordret kom den fra os begge og der har været ro siden. :)

  Jeg kan godt lide alle 3 bånd farver du har valgt. En ide kunne være at fx. bruge de andre farver som fx. sløjfe rundt om risposerne til bordet (hvis i skal have det)

  21. december 2012 at 13:39
 • Reply Rikke

  Selvfoelgelig lilla :D!

  Glaeder mig ogsaa til at se billederne, og forstaar udemaerket det med kaegen. Har jeg heller ikke lyst til, overvejer at lave den selv med toblerone creme naar jeg naar dertil – har hoert det skulle vaere super laekkert!

  … og hvad andre taenker betyder intet – du er glad, det var selv haardt som laeser at se hvordan du havde det og du er gaaet igennem en meget positiv forandring. Haaber og krydser fingre for i to faar mange lykkelige aar sammen! Du fortjener det mere en nogen anden soede Belinda :)

  22. december 2012 at 11:53
 • Leave a Reply