Follow me:

Tag dig sammen

Tag dig sammen

Tag dig sammen – for fanden!

Det er hvad jeg siger til mig selv en del gange i ugens løb, når motivationen ikke lige er der til at smutte i fitness, eller få trænet hundene, gjort rent eller gå tidligt i seng – den sidste er altid et problem :D

Da jeg startede ud med denne livstilændring for 8 uger siden, var jeg så klar til at kæmpe! Jeg var lige fyldt 32 år, og min vægt var nået sit aller højeste! Fy for helved, jeg kan huske hvor meget jeg væmmedes ved mig selv. Det var slet ikke med glæde eller stolthed jeg så i spejlet, jeg undgik det helst faktisk.

Men nu, efter at have tabt 10 kg (næsten), så er det noget helt andet. Ikke nok med at kiloene er væk, så har jeg også fået en helt anden bygning, min krop er blevet langt pænere, jeg har fået krageben, min appelsinhud på benene er væk, mine arme har fået toninger, så de ikke bare gik fra skulder til håndled, og nærmest var lige brede over det hele, overdrivelse ja – men det var ikke kønt.

Jeg er dog ikke klar til at vise jer mine før og efter billeder, men jeg tænker det nok skal komme på et tidspunkt.
Det her med at tage sig sammen, det er en rigtig vigtig del af et vægttab og ens livstilsændring, netop fordi man skal lære at sige nej tak, til alle fristelserne der er i dagligdagen. Det er jo virkelig voldsomt hvor meget “foodporn” der er over det hele, instagram, facebook, youtube og i fjernsynet, med alt det usunde. Sodavand, slik, chips, fed mad, take away osv.

Jeg har lært at sige nej tak – det gjorde ondt i starten, og jeg tænkte meget over at dem der tilbyder kan blive kede af det, og føle et svigt. Men jeg har også lært at tænke på mig selv, jeg har ikke brug for det stykke kage? Eller den sodavand med sukker, eller hvidt brød fx.

Men nu har jeg så ikke længere svært ved det, har også arbejdet med “det her” i 8 uger, så ting tager tid. Men jeg spiser også stadig “forbudte” ting, jeg får da dessert på arbejdet når jeg er der, men i meget begrænsede mængder, men jeg får det. Og kan spise sammen med mine beboer, og kollegaer – det er også en vigtig ting. Portionerne og mængden er alfa omega :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

  • Reply Simone

    Tillykke med at have smidt de 10 kg!! :D Simpelthen så flot :)

    Simone
    Microcut.dk

    29. marts 2018 at 14:19
  • Leave a Reply