Follow me:
tålmodighed ved dit vægttab

Tålmodighed er nøglen

Kender vi ikke alle det, med at når vi vælger at nu skal det være.
Man vil starte med at løbe, fordi man har en drøm om at kunne løbe 10 kilomenter, men efter ganske få uger bliver man træt af det, fordi man ikke bliver bedre, og det hele gør ondt og det er træls, dårligt vejr, og dårlige undskyldninger.

Det samme gør sig gældende, at når man fx. vælger at starte en sundere livsstil, og vil spise sundere, motionere mere, og generelt gøre noget godt for sig selv og sin krop.
Så sker det igen, man falder i, ellers udskyder man det, til mandag, til den 1 i næste måned og alle andre undskyldninger.

Det er demotiverende ad helved til at der ikke ses fremskridt lige så snart man starter, det er en af grundene til mange falder fra, fra deres mål.

tålmodighed ved dit vægttab
Credit @Fischer Fitness på instagram

Se mit billede i starten af indlægget. Billedet til venstre er det gamle, fra marts 2018, ikke lang tid efter jeg var startet min nye livsstil. Jeg var oven på, det kan ses – og jeg synes nok den gang jeg havde fået nogle flotte arme. Men sammenlignet med det til højre, som er fra idag marts 2019. Så er der jo stor forskel.
Der er omkring 20 kilo til forskel, en del flere muskler, en lavere fedtprocent og en langt mere tonet krop generelt.

Det har da været hårdt som bare fanden at nå så langt, og jeg er da glad for jeg har hængt i, for det er med at tage det hele i små skridt. Der sker ikke store synlige foranding efter få uger, eller få måneder.
Selvfølgelig sker der noget, men det sker bare ikke hurtigt nok, og derfor smider en del håndklædet i ringen, og gir op.

Tålmodighed og stædighed er de to ord, jeg vil give videre til dig som læser. Der måske også vil starte et sundere liv, eller måske er igang. Tålmodighed, vær stædig og hold ud!

Find noget der motivere dig, og hold fast ved det!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Christina

  Super flot arbejde. Meget motiverende at følge din udvikling. Kan vi måske få et opslag med kosttilskud i forbindelse med træning?

  12. marts 2019 at 19:20
  • Reply Belinda

   Hej Christina, først og fremmest tak for din kommentar. Jo jeg kan godt lave et indlæg om hvad jeg gør før, under og efter træning. Og hvad jeg spiser af vitaminer/mineraler evt. det kan jeg nemt :)

   12. marts 2019 at 19:28

  Leave a Reply