Follow me:

Tænker du på naturen?

Tænker du på naturen og miljøet inden du smider dit affald ud af vinduet?
Se neden for, hvor lang tid naturen tager om at nedbryde, det du bare smider ud af vinduet!

Døde dyr, madrester (fx æbleskrog) og hundeefterladenskaber: 2 uger

Appelsin- og bananskræller: 2-5 uger

Aviser: 3–12 måneder

Mælkekartoner: Op til 2 år

Ispapir: Op til 2 år

Cigaretskodder: 1-5 år

Tyggegummi: Op til 5 år

Ispinde: Op til 10 år

Materialer i nylon: 30-40 år

Kapsler: Op til 100 år

Plastikposer: 10 – 500 år

Plastikflasker: 10 – 500 år

Aluminiumsdåser: 10–500 år

Flasker og glas: 4.000-1.000.000 år

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply eeyorenyk

  Tusind tak for dn stemme. :D

  Til dit indlæg, ja – Jeg tænker meget over det. Og affaldssvineri er nok én af de ting jeg virkelig kan blive irriteret over at se andre gøre! Det er sgu ikke så svært at beholde sin sodavandsflaske, avis eller cigaretskod indtil man finder en skraldespand. Hvorfor skal det ødelægge naturen for alle os andre også, bare fordi en eller anden er doven?! Jeg har før sagt noget, når jeg har passeret en eller anden tumpe der bare har smidt ølflasken, plasticposen etc. Jeg kan slet ikke have det.
  Med mindre det er ren kompost, så er der bare ingen undskyldning for at kyle tingene ud i naturen på den måde. Den tilhører os allesammen – Vi burde allesammen være kloge nok til at passe lidt på den, så vi også kan nyde den fremover. :)

  12. juli 2011 at 10:07
 • Reply Rikke

  Ja for pokker.. Smider aldrig affald i naturen! Hvis jeg ikke kan finde en skraldespand, jamen så tager jeg da bare skraldet med mig.. Jeg synes det er så synd at ødelægge naturen på den måde, og jeg bliver altid helt harm når jeg ser folk smide med affald…. Især på forældre der har deres børn med, for de burde være forbilleder for børnene…!

  12. juli 2011 at 11:40
 • Reply Rikke

  Ja for pokker.. Smider aldrig affald i naturen! Hvis jeg ikke kan finde en skraldespand, jamen så tager jeg da bare skraldet med mig.. Jeg synes det er så synd at ødelægge naturen på den måde, og jeg bliver altid helt harm når jeg ser folk smide med affald…. Især på forældre der har deres børn med, for de burde være forbilleder for børnene…!

  12. juli 2011 at 11:41
 • Leave a Reply