Follow me:

Synes det er svært

morgenknas

Jeg vejer, taster og tæller jo mine daglige kcal i alt jeg spiser (og drikker) og har sat indholdet til 1650 kcal.
– Jeg spiser sundt nu hvor jeg jo er ved at lægge livsstilen om.
Men jeg synes sgu jeg spiser hele tiden, og meget – føler ihvertfald ikke sult. Men synes det er svært at komme op på 1650 kcal.

I kan prøve og se hvad jeg har spist i løbet af idag (dog er saft og vand ikke tastet ind, da der ikke er kcal i :) )

liste2

Hvis man ser gram mæssigt er det jo ikke små bitte portioner jeg får? Men kcal er jo billige i vægt så at sige, når det er de sunde gram jeg vælger.
Alt det er tastet ind der 1267 kcal hvilket jo er for lidt. Skal jo ikke sulte min krop. Men når jeg ikke føler sult er det lidt svært “bare” at spise, og kunne jo sagtens tage en plade chokolade ;) men så er det hele jo smadret af noget usundt, haha! Har så her til aften drukket en Hutsler, som er 251 kcal (dårlige kcal) og så har jeg stadig 132 kcal tilbage, så jeg må spise lidt i aften igen. Synes bare jeg kan blive ved?
– Motion taster jeg ikke ind på madlog.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply