Follow me:

Sygdom og læseferie

te

Jeg trak min case igår, og fik tidspunkt for min eksamen – onsdag i næste uge.
I løbet af igår eftermiddags blev jeg voldsom forkølet og snottet, i nat blev det endnu værre, min næse stoppede til, propper i ørene og min hals gjorde så ondt at jeg vågnede af det! suk ..

Jeg har bare ikke tid til at være syg nu! Heldigvis har jeg nogle stærke piller til at bedøve halsen, li’som strepsils, men bare stærkere som lægen ordinere, dem fik jeg da jeg havde halsbetændelse sidste år i august, og har stadig nogle så sådan en tog jeg i nat, og har kunne dulme smerterne i halsen indtil videre med varm te med honning og suppe.
De smertestillende piller til halsen, må man max tage 5 af i døgnet, så det er nogle krads nogle :) Men de virker så også skal der siges.

Håber på bedring inden aften, så jeg kan få læst og skrevet lidt til eksamen! Inden jeg ser mig om er dagene gået og jeg skal op til eksamen!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Rikke

    Åh, hvor er det dog dårlig timing med sygdom og eksamen! Rigtig god bedring til dig! :)

    6. september 2014 at 11:41
  • Leave a Reply