Follow me:

Svedig på en helt anden måde

Svedig på en helt anden måde

Ja jeg er åbenbart begyndt at svede på en anden måde :D
Efter min cykel tur på 20 minutter, og jeg så mig selv i spejlet – så var jeg sgu våd på brystkassen. Mere end på min mave hvor jeg plejer at svede mest.

Nogen synes jo sved er pinligt, det har jeg da set nede i centeret.

Svedig på en helt anden måde

Ikke at de kigger mærkeligt på mig når jeg sveder om kap med et vandfald, jo nogen gør.
Men har flere gange set, især yngre piger skynder sig at sænke farten, eller tørre sveden af med det samme, hvis der lige kommer en lille dråbe på panden.

Det er sundt at svede, og jeg synes det er fedt at svede. Man (læs jeg) føler sig så godt tilpas, og at man har givet den max gas. For jeg synes ikke selv jeg har givet mig nok, hvis ikke jeg er svedig efter træning. Og hvis jeg sveder ekstra under styrketræningen, så er jeg så glad ;)
Ja tænk at være så glad for noget sved, haha!

Så jeg synes egentligt at det er fedt, at være svedig på en helt anden måde :) For så arbejder min krop jo stadigvæk, og nu også på en anderledes måde, det ser jeg som noget positivt.
Jeg tænker også “fedt” når jeg ser andre give den gas i fitness, og sveder imens. Man er vel også i fitness for at udfordre sig selv, tabe sig, og opbygge muskler? Så kræver det dog at man også sveder :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply