Follow me:

Store bryster og sport

Det er jo ingen hemmelighed at jeg har store bryster.
I daglig BH forbrug hedder min størrelse nu 75F, efter vægttabet på 23 kilo, er jeg gået en del ned i størrelse også, havde 85I før!

Jeg dyrker også megen sport, som man også ved hvis man har fulgt med på min blog, bare nogle få uger :)

Det kan være svært at finde en ordenligt sports-BH med god støtte, når man har store bryster, som holder dem på plads, giver støtte og ikke er ved at klemme livet ud af en. Eller koster spidsen af en Ferrari.

Sports bh med god støtte

Så må jeg lige lægge et godt ord for Hunkemöllers sports BH. Lige den her model er til high intensitet, altså sport med masser af fart, og power.

Den findes kun i den mørke lilla, som i øvrigt er en rigtig flot farve. Man skal vælge sin størrelse ud fra sin normale BH størrelse, altså jeg har valgt 75F, og den passe bare :)

Jeg var virkelig bange for at lynlåsen ville springe op, eller være svær at holde lukket. Men nej, den forbliver lukket.
Jeg har prøvet at hoppe rundt som en gal i den, hovedet op, og ned og virkelig testet den, og brysterne bliver hvor de skal, og lynlåsen forbliver lukket. Og hvis den skulle gå op, så er der en sikkerheds klips man har lukket under lynlåsen, så den ikke bare åbner op til brysterne. Den kan nemlig kun tages på, ved at tage den på som en jakke, og så lyne foran.

Sports bh med god støtte

Jeg må sige jeg er overrasket over hvor meget den støtter, og den store elastik under brysterne sidder også rigtig godt.
Den går fra B70 og helt op til F95, så der er mange størrelser, så der skulle være en chance for at dine bryster også kan komme i sådan en lækker sag.

Og en af de ting jeg er helt vild med ved denne BH, også fordi at jeg jo har store bryster, og ofte er sports BHér til store barme virkelig ikke særligt pæne, men de detaljer den har, er virkelig lækre, især ryggen er jeg helt vild med! Den her BH er en af mine yndlings!

Life Is About Pretty Moments – Enjoy This One

Sports bh med god støtte

Dette er et reklame indlæg (indeholder 100% egne holdninger

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Jenny Patriksson

  Du ser bare helt fantastisk ud! ❤️ Desværre er den bh 1-2 str for lille for mig. Jeg må indrømme at jeg misunder dem der får mindre bryster ved vægttab. Jeg fik fortalt at jeg skulle regne med at mine ville krympe en del! Men NØJ hvor tog de grueligt fejl 😂 Jeg har altid haft store bryster og er faktisk den eneste i familien/slægten hvad vi ved af. Nyd træningen! Er ikke alle der er i stand til at træne. Kæmper selv med at prøve tabe mig 5kg og holde vægten. Må nok bare inse at jeg må leve med den vægt jeg har nu. Men har smidt 70kg. Så klager ikke 🙂

  7. marts 2019 at 05:55
  • Reply Belinda

   70 kilo er da også virkelig flot! Tillykke med det.
   Nå det var ærgerligt :( den er ellers både rigtig flot, behagelig og forholdsvis billig iforhold til så mange andre.
   Jeg kan træne ja,heldigvis og elsker det også.
   God vind til dig Jenny!

   7. marts 2019 at 16:07

  Leave a Reply