Follow me:

Sommerland syd

Prinsessen og jeg har i dag været i sommerland syd, hun har jo årskort :) så er det kun min egen entré billet der skal betales, men det går nu også nok, hehe..
Sidst vi var i sommerland syd var i maj måned, der var vandlandet ikke åbnet endnu, men det var det denne gang, og Nadia fik brugt rigtig lang tid i vandet, 1½ times tid og jeg sad og slikkede sol imens, og holde øje med hende. Jeg er blevet lækker brun må jeg ærligt indrømme :D Skønt!

Der var en fotograf ude for Sommerland syd idag, og tage billeder af familier og børn i action, ja og der blev også taget billeder af Nadia i vandlandet, måske er det hende man ser i næste sommerland syd brochure :)

Klik for større billeder :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Ditte

  Årh hvor ser det skønt ud :) Min søster og jeg har også snakket om en tur til Djurs sommerland engang i ferien.

  11. juli 2011 at 20:34
 • Reply Jane K.

  Du har altså bare en fantastisk smuk datter :)

  11. juli 2011 at 20:57
 • Leave a Reply