Follow me:

Solen

Jeg er en af dem der får hurtig sol, og meget meget sjældent bliver solbrændt. Kan huske min arm blev meget rød og gjorde ondt hele aften og natten, en sommer dag i 2010, men det er også den eneste gang jeg kan huske hvor jeg har haft ondt og været rød.

Jeg er også mørkhåret, og gode gener bag mig (min far og mor bliver også kun brune) ..
Det samme gælder min datter Nadia hun bliver også meget brun, hun kan også ligne en lille neger. Om sommeren hvis hun har haft en midterskilling eller rottehaler eller lign. kan man i hovedbunden se hun er blevet brun, hehe! :) Selvom hun altid smørres med minimum faktor 15 (oftest 30) så får hun så megen sol at man skulle tro det var løgn, hun har altid “fine hvide” striber hvor tøjet har siddet, eller sandalerne osv. ;)

Her i pinsen har jeg fået meget sol, og også på hænderne, det sker ikke så ofte – eller jo det gør det naturligvis, men det kan ses.. Under mine ringe jeg går med dagligt er jeg helt hvid og bleg nu, og så tænker jeg bare ved mig selv “har jeg virkelig været så bleg” haha, ser jo voldsomt ud ved siden af det brune. Desværre er billederne ikke de bedste kan jeg se, det ses bedre i virkeligheden.

Elsker solen, og elsker at jeg bare bliver brun og ikke rød og solbrændt. Kan godt blive en smule rød, de steder hvor jeg ikke normalt får sol, på brystkassen og på skulderbladende, men en natssøvn, og det rødlige skær er på magisk vis blevet brunt :D 20120530-134007.jpg

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply