Follow me:

Søndag i solen

Solen skinner, det er søndag.
Manden min har ordnet græsset igen idag. Igår var det min agility have der fik en tur med maskinen, idag foran huset og det resterende.

Der slappes max af, og ud over en masse god udluftning, tøjvask, samt oprydning har vi ikke lavet det store idag :)

Fra imorgen har jeg 7 uger tilbage i praktikken, tiden den går virkelig stærk, og jeg skal have nogle natte og aften vagter :) Nattevagter er frivilligt, men vil gerne se hvad der sker om natten også, så det har jeg sagt ja til at jeg gerne vil :D og så er det også her i slut maj – start juni at jeg kan få lov at komme med til undersøgelser og operationerne.

Så nu kalder skolen snart igen, og endnu en eksamen!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!