Follow me:

Snufflemat – Snusemåtte

snusemåtte snufflemat

De populære snusemåtter, eller snufflemats som de også hedder, er rigtig god aktivering til din hund. En hund har rigtig godt af at bruge næsen, og bruge sin hoved.

Jeg har så også anskaffet mig to snusemåtter, til mine hunde. De er har taget dem i brug med det samme, og de er rigtig glade for dem allerede.

Hvad er en snusemåtte?

Det er i bund og grund en gummi dørmåtte, hvor der er flettet fleece ind i hullerne, oftest i forskellige farver til fordel for ejeren, og det visuelle.
Det er rigtig god aktivering for hunden. Det er så simpelt at man egentlig bare skal gemme tørfoderet, eller godbidderne i de forskellige lag af fleece, og hunden skal så snuse sig frem til foderet/godbidderne.
Man kan selv lave en, ellers så kan man købe fra en privat på nettet :) Bare google – så forfordeler jeg ingen. Mine har jeg købt hos en privat, en bekendt på min facebook venneliste.

Det er rigtig god stimulans for hunden, og den har så godt af at bruge næsen, og blive mentalt mættet :) Ingen hunde gider have deres foder serveret i en skål hver morgen og hver aften, hele dens liv.
Læs gerne om mine andre under emner mv. på siden “dig og hunden

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Sådan laver du din egen snufflemat / snusemåtte ⋆ Webmor.dk

    […] er glad for de snufflemats / snusemåtter jeg har til mine hunde, og her har jeg lavet en guide til hvordan du selv kan lave en til din […]

    11. maj 2018 at 22:47
  • Leave a Reply