Follow me:

Snip Snap Snude

Jeps, Snip snap snude, nu er den ende cuttet.
– igår var Kenneth under kniven, og han blev steriliseret. Han mener han har børn nok :) tja måske, han har da 4 biologiske, og 1 bonus :D .. Men hvem tæller?

Tobias og jeg ventede i alt lige knap 4 timer, på at han skulle i narkose, opereres, og så vågne op igen! Jøsses en tid, da ham var under kniven sidst, var vi hjemme kort tid efter, ikke 4 timer som denne gang. Og tror sgu sidst var mere kompliceret :D

Tobias tog det hele i stiv arm, vi var oppe ad gågaden 1 times tid, og retur til sygehuset igen. Han fik sig en lur, og jeg smed benene op i restauranten. Men hold nu op hvor går tiden langsomt når man ikke rigtig har nogle at snakke med, jo Tobias var der, men det er jo ikke mange intelligente samtaler jeg kan have med ham ;)
Tobias fik dog lidt flere venner end jeg gjorde, han charmer alle altså.

Ta’ jer ikke af mine army boots :) det skulle gå stærkt, og de holder sneen ude – vidste jo vi skulle en tur op ad gågaden. sygehus1 sygehus2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!