Follow me:

Snart starter en ny uge

old

Imorgen starter jeg op på 3. uge af min praktik som social og sundhedsassistent.
Og jeg skal gennemgå mit første mål imorgen, og jeg har lavet min kompetence blomst ;) så det blir nemt at gennemgå, og så satser jeg på at jeg ikke er helt tabt bag en vogn. Min vejleder har sagt, at hos hende vil man ikke stå ved slut evaluering og være dumpet, hun vil tage fat i en inden, hvis det er helt galt. Så man kan nå at rette op :)

Jeg synes tiden går stærkt, og at jeg alligevel allerede har været på plejehjemmet i 2 uger, og begynder på 3. uge imorgen.
Jeg må ikke så meget assistent relateret endnu desværre, men jeg går selv rundt og passer de beboere som jeg har fået fast her i starten. Det er dog det samme som hjælpere gør, så jeg håber snart at jeg får lov til lidt mere spændende omkring medicin, insulin, blodsukker måling mv. :D
Men jeg skal også have styr på en masse inden jeg må begive mig ud i de mere krævende opgaver. Men det er spændende, og jeg suger meget til mig.

Pt. har jeg en beboer der har et tryksår på foden, der er hul på, og det skal jeg pt. holde øje med, og evaluere på mv.
Så glæder mig til endnu en uge ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply