Follow me:

Små rejer

I onsdags fødte min ene hunrotte 5 unger, men natten til torsdag døde den aller mindste af ungerne, den var også meget lille i forhold til de 4 andre, så naturen gik sin gang.
Men nu er der 4 små lækkerlinger tilbage, syntes altså de er søde, selvom de er lyserøde og ude hår :)

Mit bud er pt. 1 dreng 3 piger, 1 rød øjet og 3 sortøjet. Farve kan jeg først begynde at se når de er ca. 1 uges tid gamle, skal nok holde jer opdateret ;) så kan I følge med i, hvor hurtigt det faktisk går med udviklingen ..
Mia venter også spændt, hun skal nemlig have en af ungerne, og satser da på at der er 3 piger, for hun vil gerne have en pige, og jeg skal også beholde en pige! Så nu må tiden vise om jeg får ret.

Den rødøjet ligget nr. 3 fra venstre det er tydeligt at se, så regner stærkt med der er en rødøjet og 3 sortøjet ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Eeyorenyk

  Gud, hvor er de grimme! O_o

  Undskyld, det er ikke pænt sagt, I know. Men synes de er meget sødere som voksne, når du viser billeder af dem MED pels, øjne og det hele. Haha. :p

  Håber at jeres forventninger til kønnene går op, så I begge kan få hvad I gerne vil have. :)

  22. juni 2012 at 12:46
 • Reply Linda Eg

  Åååårh, hvor ser de stakkels ud ;) Laver de lyde, sådan nogle små nogle? :) Tror du ikke nummer 2 fra venstre bliver mørk og de andre lyse? :) ‘han’ ser lidt mere mørkhudet ud ;)

  22. juni 2012 at 13:03
 • Reply Belinda

  Haha Katja er skam vant til ord der er langt værre omkring mit kæledyrs valg ;)
  Men altså JEG syntes de er søde selv uden hår, men de er nu langt sødere når de har fået pels og åbne øjne ;)

  Linda, ja de pipper :) og brokker sig hvis mor træder på dem eller går fra dem, det er sødt at høre på.
  Kan allerede se lidt farver nu, der er 2 med sorte hoveder og ned af ryggen, en der er lidt mørkere som jeg ikke rigtig ved hvad farve bliver endnu, og den med røde øjne får lys pels :) så det er spændende.

  22. juni 2012 at 16:55
 • Reply Eeyorenyk

  Hehe … Jeg synes sgu at folk skal have lov til at holde nøjagtig det kæledyr de ønsker. Hvis de blot gør det til dyrets bedste. Og ikke evt. udsætter andre for fare (her tænker jeg dem der holder mere vilde dyr i fangeskab).

  Synes nu at dine små “pelstotter” har været meget søde på de billeder du har vist af de voksne. :) Jeg ville aldrig selve have dem som kæledyr, men det har nu ikke noget med rotten at gøre, som sådan. Bare at jeg ikke tror at jeg igen skal have et dyr i bur, før jeg evt. får et barn der ønsker sig en kanin eller whatever. :p

  22. juni 2012 at 21:23
 • Reply Tumling

  Ku godt tænke mig to piger :D
  Jeg synes altså de er super cité så små der

  24. juni 2012 at 22:27
 • Leave a Reply