Follow me:

Slip kontrollen

slip kontrollen

Slip kontrollen – ja det er sgu lettere sagt, end gjort!
Jeg har selv valgt at tage den beslutning om at sætte min vægt væk.

Det gjorde jeg i mandags, og vi har torsdag nu. Og jeg har sgu tage mig selv i nakken 2 gange allerede, fordi jeg gerne liiiiige vil se hvad vej det går med vægten. Men jeg har ikke gjort det!

Og det er også selvom jeg ved vægten kan stige og falde med mange 100 gram pr. dag, pga. afføring, eller mangel på samme. Hvis man har spist noget der opsuger væske, har væske i kroppen, eller fx. ikke har drukket nok dagen inden osv.

Men, det er fandme svært! Især når jeg flere gange i ugen har fulgt med.

Jeg ved ikke om jeg er kontrolfreak, sådan generelt set.
Det er jeg måske nok, nu hvor jeg tænker over det.

Ofte er det min mand “det går ud over”, fordi jeg lige skal hører ham om han nu har gjort sådan og sådan, og husker du lige bla bla.. Andre der kender det?
Jeg ved også det irritere ham nogle gange, men jeg gør det ikke bevidst. Jeg gør det for at undgå noget går galt. Ja og jeg minder ham også om han skal hente Tobias i børnehaven, de dage jeg har aftenvagt – og det ved jeg sgu godt han ikke glemmer.
Men jeg skal bare lige nævne det, for at få ro i mit indre.

Det er noget underligt noget, egentlig.

Så det er kun godt, at jeg nu har valgt at trække dét stik, med at holde så meget øje med min vægt. For det gjorde heller ikke noget godt for min psyke, også selvom jeg ved det svinger meget dag til dag, som skrevet tidligere i dette indlæg.

En ting der så gør mig glad, er naturligvis at komme i fitness, men også at tage billeder når jeg er der nede. Ja og jeg ved ærlig talt ikke hvorfor?! Tror det giver mig et selvtillidsboost, at tage billeder.
Også fordi jeg selv kan se de fremskridt der er sket de sidste par måneder, at jeg har fået tonede arme, tynde slanke ben, men dog muskuløse, osv.
Det bilder jeg mig selv ind, at andre også kan se. Om det er rigtigt eller ej, er egentlig også underordnet. Det handler jo om hvad jeg synes, og hvordan jeg har det.

Man skal ikke sammenligne sig med andre, hverken familie, karriere eller sundhedsmæssigt.
Alle har deres grunde til at leve som de gør, man skal ikke pege fingre, og man skal ikke ønske sig noget andet, og ønsker man sig noget andet, så gør noget ved det!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply