Follow me:

Slanke update Vol. 9

Selvom det ikke var bevidst eller hvad man siger, så spiste jeg ingen ting, absolut ingen ting 5 dage efter Tims død. Selvom folk prædkede nok så meget for mig, så kunne jeg ikke spise, tanken om mad gav mig kvalme. Det døgn Tim var indlagt spiste jeg heller ikke. Jeg levede kun af rød saftevand.

1 april vejede jeg 77,2 kg
7 april vejede jeg 74,4 kg ( 3 dage efter hans død)
15 april vejede jeg 75,1 kg ( 11 dage efter hans død)

Efter jeg er begyndt at spise igen, 1 gang om dagen ca. hvor det så ofte ikke er ret sundt, det er en Mac D menu, eller en omgang pommes fra den lokale, fordi jeg simpelthen ikke kan overskue at lave mad, ellers spiser jeg frugt i løbet af dagen. Så står vægten stille omkring de 75 kg.
Jeg har tabt mig nu i alt 2,1 kg siden hans død.
Ikke en sund måde at tabe sig på, jeg gjorde det jo heller ikke bevidst, tænkte bare ikke på at spise, havde mit hoved fyldt med en million andre tanker og gøremål. Men selvom jeg spiser igen, så står min vægt stille.

Men de 2 kg jeg har tabt, det kan altså også ses på min figur, hold da op! Min talje er kommet rigtig godt frem,og jeg tror snart ikke jeg “må” tabe mig mere, min hofte er kun knogler nu, når man tager fat i den.
Selvom min ideal vægt ligger imellem 65 og 75 kg, så tror jeg ikke det vil være så sundt for mig at komme meget mere ned, eller ja jeg ved det ikke, jeg tager det hele, lidt som det kommer.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Anne

  Sikke en flot nums og mave du har fået dig nu. Man kan jo ik se du har født mere :)

  15. april 2011 at 17:16
 • Reply Lonnie

  Rigtig flot figur du har fået dig Belinda :) Tror heller ikke du skal tabe dig meget mere, jeg synes personligt at den figur du har nu er rigtig flot og lige tilpas :) Super godt gået med det vægttab!

  15. april 2011 at 17:27
 • Reply maiken

  har sagt det flere gange før og siger det igen! Du er bare en smuk Q :) Jeg ville dø for at have sådan en figur :) Men du har ret – du behøver ikke tabe mere, heller ikke efter min mening… og når man siger sådan, er det jo fordi man er godt tilfreds med sig selv… selv det kræver et skulderklap :)

  KNUS

  15. april 2011 at 21:06
 • Reply Rikke

  Bare fra da du startede og så til nu … sikke en forandring! Er stolt af dig søde :) Det er VIRKELIG flot!!

  … og; synes virkelig du har fået en flot figur også! Det er ikke fordi jeg tror det vil være umuligt for dig at tabe fem kg mere; men spørgsmålet er om det vil se godt ud og om du vil være tilfreds? Det tror jeg ikke når du tænker sådan nu! Tror du har fundet din idealvægt og krop søde Belinda ;)

  … og du ser jo bestemt også godt ud!

  Har det selv sådan, at når jeg når til et punkt hvor jeg selv er tilfreds med den krop jeg ser så stopper jeg. Hvis det er ved 80 kg eller 70 kg, det må tiden vise …

  15. april 2011 at 22:04
 • Reply Puk

  Flot, ser det ud… Jeg venter tvillinger t juni. Glæder mig også lidt t at se, hvornår jeg ligner mig selv igen.

  16. april 2011 at 15:32
 • Leave a Reply