Follow me:

SLANKE UPDATE UGE #5

Vægttab denne uge: – 1,3 kg
Vægt tab i alt : – 5,1 kg
Motivation: 85%


Ja jeg har lige sprunget opdatering 3 og 4 over.
Jeg tabte mig nemlig kun 200 gram uge 3 og så gik klappen ned, ikke at ikke gad mere, eller var ligeglad. Jeg var bare ikke helt så motiveret til at spise efter Sense, så det resulterede i at jeg tog 700 gram på i uge 4, hvilket jo var naturligt, og ikke noget der rørte mig så meget, og så alligevel …

Men denne uge har jeg kæmpet, og det har givet pote, der er røget 1,3 kg siden sidst :)

Jeg har spist efter Sense hele uge, og idag som “hver” fredag, der har jeg en synde dag, hvor jeg oftest ikke spiser efter Sense til aften :) – det skal der altså være plads til, og det har jo også fungeret som man kan se på vægttabet denne uge.
I aften skal vi have risengrød, og jeg vil nyde den tallerkenfuld rene kulhydrater :D !!

Motivationen er på 85%, og det er fordi jeg i skrivende stund synes det hele går lidt langsomt med det vægttabt, selvom jeg er foran for mit mål osv. men ja vi er vel alle utålmodige hvad angår et vægttab, og det er jo også et vægttab der skal fungere resten af mit liv, og det er jo også en kostomlægning, og det har faktisk været ganske let at få mere grønt ind på aftensmads bordet, så det hjælper jo også, en del ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply