Follow me:

SLANKE UPDATE UGE #2

Vægttab denne uge: – 2,6 kg
Vægt tab i alt : – 4,2 kg
Motivation: 97%

Ja vægten er faldet enormt her uge 2, men jeg var syg de sidste 2 dage inden vejning, og spiste ikke meget. Men det jeg spiste var dog heller ikke lige frem i Sense ånd, og drak Coca Cola til maven, ja og så har jeg også besøg af tante rød, så utroligt nok er der røget så mange kg, og man siger jo at i forbindelse med menstruation ophober man en del væske, men ikke mig? ..

Nå skidt vægten er faldet så flot, og det er jeg glad for :) Ingen tvivl.

Igår var jeg til en venindes 30 års fødseldag, og der syndede jeg også ;) men det skal jo også til når man er til fødselsdag.

Motivationen er fortsat høj, men ikke 100% pt, jeg er ved at kører en smuuuuule træt, i alt det grønne. Det smager jo godt nok, er ikke det. Men synes det blir lidt ensformi.
Men jeg holder i ;)

God weekend til jer alle

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply