Follow me:

Slank igen – uge 2

UGE OPDATERING!

Vægt: – 0.1 kg
Tabt i alt: 1.2 kg

Under bryst: – 1 cm
Talje: 0 cm
Bule ved navlen: – 0.5 cm
Hofte: – 1 cm
Bagdel: – 1.5 cm
Overarm: – 0.5 cm
Lår: 0 cm
Læg:  0 cm


Ikke lige den bedste uge, jeg har løbet de ture jeg skal via endomondo, så har sikkert tabt noget fedt rundt omkring, hvilket centimeterne også tyder på, de steder jeg har tabt mig. Men vægten siger kun minus 100 gram.

Men vi spiste også boller igår til morgenmad, og jeg spiste også 3 halve til natmad, ja det er ris til egen røv. Så jeg må på den igen. Og så er det heller ikke gået fantastisk den forrige uge med at få vejet maden osv. Igen bare dovenskab, og dårlige undskyldninger. Selvom jeg synes jeg har spist begrænset og forholdsvis sundt.
Men skidt, 100 gram minus er bedre end + :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply