Follow me:

Slank igen – 3 update

3 update på 5:2 kuren

Tallene opdateres hver uge (mandag) hvor meget jeg den pågældende uge har tabt af cm og gram/kg, og 1 gang i måneden vil der komme en samlet, hvor meget jeg har tabt i løbet af måneden.


Vægt: -700 gram
Tabt i alt: -1,6 kg

Arm: 0 cm
Talje: 0 cm
Lår: +0,5 cm
Hofte: -2,0 cm
Bule over navle:  -3,0 cm
Under bryst: +0,5 cm
Læg: -0,8 cm
Håndled: +0,1 cm


Ja man må da sige der er sket lidt denne gang :) Både hvis man ser vægttabet i kg og cm, jeg er ihvertfald fint tilfreds. Især fordi vi i lørdags fik lidt godt at spise og nød alkohol også, og alkohol dur ikke bare ikke hvis man prøver at tabe sig. Det kunne tyde på at jeg når at tabe mig 2 kg inden måneden er omme, så det blir spændende at se hvordan denne uge går, og med næste mandags vejning og måling.
– og der regner jeg også med der kommer samlet update på alle de cm jeg har tabt i løbet af ugen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply