Follow me:

Skyd skylden på opdragelsen og ikke på spillet!

Clipboard08

Jeg spiller Pokémon, så er dét sagt.
– og jeg er lidt træt af at læse alle mulige artikler, og opslag omkring det her spil, de giver spillet skylden, for at børn hygger sig på kirkegårde imens de fanger pokémons, kører galt fordi de spiller, går ind i folks haver, lejligheder, og generelt ikke kender til almen opførsel.

Det har jo intet med spillet at gøre! Det er mangel på etik, moral og opdragelse, at folk ikke kan begå sig ordenligt.

Jeg forstår slet ikke at de ting sker, for det er da logik (for mig) at man ikke går ind i andres haver eller lejligheder, man kan nemlig fange Pokémons fra lang afstand, flere meter faktisk. Du behøver ikke så lige ved siden af den, overhovedet. Og nej man skal sgu da heller ikke sidde og glo ned i mobilen når man kører bil, for at fange små virtuelle væsner.

Men forstår ikke harmen over dette spil?, det er bare et spil, og det er jo ikke spillets skyld at børn, unge og voksne ikke tænker sig om, og måske aldrig har lært andet?
Jeg render ikke ind i folks haver, går midt ude på vejen for at fange en pokémon (igen det kan gøres fra mange meter), og jeg kører ikke bil og spiller samtidig, er den tændt, så er det fordi en af ungerne sidder og spiller og ser om der er pokémons den vej vi kører.

Så skulle vi ikke undlade at give spillet skylden, for folks dumheder ;) ?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!