Follow me:

Sikke en nat – gaaaab

Har vidst skrevet det før, at Tobias er begyndt at have en god rytme omkring aften og natten.
Normalt falder han i søvn til natten imellem 21 og 23, oftest ved 22 tiden. Og så går der en 4-5 timer så vågner han,og der kan jeg så snyde ham, ved at nusse ham i håret og give ham hans sut, eller tage ham op på brystet, og så sover han ca. 2 timer mere, inden han så kræver mad. Så normalt sover han 6-7 timer om natten, uden mad.

Men i nat, jeg aner ikke hvad der gik galt, men det var da et mareridt af en anden verden!
Sikke da en skrig ballon af en søn jeg pludselig havde, eller var det en dæmon der havde overtaget ham, for et “kort” øjeblik???

Omkring kl 3.30, omkring 4½ timer efter han havde spist sidst, og var faldet i søvn for natten, vågnede han og var ret ulykkelig. Jeg prøvede alt jeg plejer for at få ham til at sove, men intet lykkedes! Så efter en del baksen frem og tilbage med forskellige forsøg på at få ham til at falde til ro igen, uden egentlig meget brok fra ham, måtte jeg opgive og give ham mad, appen siger 04.20
– ja og så der efter NÆGTEDE han pure at falde i søvn igen, og var fuldstændig hysterisk!! Shiiit!
Han skreg når han lå alene, skreg når han lå ved mig, skreg når han lå ved Kenneth, skreg når man gik rundt med ham, skreg når man holdte ham tæt, skreg når han lå uden dyne, og skreg med dyne osv osv osv.!
Vi var simpelthen helt færdige, og alt var prøvet! – han var nær blevet smidt ud af vinduet, har aldrig oplevet ham så hysterisk og grædefærdig! Han var ikke sulten, og havde også lige fået tør ble, – fordi han alligevel var så vågen.

Efter 1 time og 45 minutter viste han tegn på sult igen, og kl 06.07 fik han så mad igen, og faldt så endelig i søvn!
Puuuha! Så i 3 timer var han egentlig lys vågen, og de 2 af timerne skreg han som besat! Har aldrig set ham sådan, det må være det tigerspring nr. 4 vi mærker godt nu :( Suk

Så valgte han at sove 4½ time, og vågnede op kl 10.30 og fik noget at spise.
Og så var han vores gamle og glade Tobias igen. Hans smil kan jo smelte enhvers hjerte, så nattens tumult er glemt igen. Bare se ham, glad som han plejer!

fisen1

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply