Follow me:

Sikke en mandag

Ja det var noget af en mandag morgen her hjemme.

Jeg vågnede 06.20 ved at Tobias gav udtryk for noget var galt, og han var drivvåd, så jeg måtte op og skifte ham, så sagde han at han ville ind og sove igen “soooov” siger han, og pegede imod døren.
Så vi lagde os ind igen, og vi faldt i søvn. Vågnede så da kirke klokkerne ringede 8 gange, og tænkte jeg ikke havde hørt mandens vækkeur? Han skulle stå op for at få de store afsted i skole idag..

Han vågnede så også af kirkeklokkerne, og fór op og fik pludselig meget travlt. Jeg tænkte bare mit, fordi det var jo 15 minutter siden bussen de skulle have været med, var kørt :) så forsent ville de komme uanset, så ingen stress.

Men afsted de kom, og Tobias jeg også op.
Jeg skrev med en via messenger fra min assistent klasse, og hun spurgte om ikke jeg kom idag, joo det var da planen, selvom jeg mente det fortsat var spild af tid at kører så langt for 2 lektioner.
Hun spurgte om ikke jeg havde fået med at der var sket en fejl på skemaet, øh nej …
Ja jeg skulle så være mødt 08.15 ! Jøsses!
– det var jeg ikke orienteret om

Ja så måtte jeg jo lettere stresset få pakket min taske imens Tobias spiste sin rugbrøds mad, uvidende omkring kaoset i mit hoved.
Men afsted vi kom, og han i vuggestue, til en stue på kun 2 børn, alle andre ligger med omgangs syge og noget høj feber og hoste. Jeg ankom på skolen klok 10.00, fik dog ingen fravær, da der var sket den fejl, eller det skal jeg lige holde øje med ikke er sket, men læreren vidste det ihvertfald godt.

Så var der problemer med bilen, og den måtte også til mekaniker og skylles igennem igen, ja efterhånden er jeg ret brugt :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply