Follow me:

Sidste dag på Møllevang

Igår var min sidste dag på Møllevang :( det var egentlig ikke rart at gå der fra.
Jeg har haft en beboer rigtig meget, omkring forskellige ting, han har en del diagnoser mv. og uden at røbe min tavshedspligt så er der en del.
Han har også mange følgesygdomme. Han er ikke dement, og han forstod udmærket godt at jeg havde sidste dag idag, og det var han ked af, og det var lige før jeg græd, selvom man prøver ikke at knytte sig til beboerne, så kan man jo ikke undgå det sker alligevel, hvis man da er lidt menneskelig.

Jeg fik også gået en sidste tur med en af de dejlige kørestols brugere fra plejehjemmet, og jeg ved hun nyder det. Selvom hun er uden sprog.

Men ja nu kalder 2 skoleperiode, og min 1 skoleperiode var for 2 år siden, inden sygemelding og barsel. Så det blir super hårdt at komme tilbage på skolebænken, men jeg glæder mig også til at få en masse fagligt “ind”, og ikke primært det håndværksmæssige som jeg pt. har efter praktikken :)

Så jeg skal bruge en del ekstra timer i ugen på at læse en masse lektier :D men hva´det er jo meningen at jeg skal lære noget, så det er jo hvad der er forventet.

Ha’ en fantastisk lørdag!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply