Follow me:

Shopping – jeg elsker det

shopping

Ja de fleste kvinder elsker vel at shoppe?
Jeg har altid været glad for at shoppe, både til mig selv og ungerne. Ja og dyrene.

Men efter jeg kom op i en størrelse hvor jeg måtte gå i Zizzi for at finde noget der mindede lidt om at være facon syet, dalede mit behov for at shoppe til mig selv. Jeg var frygtelig ked af mine lår aldrig kunne være i et par bukser, eller rygdellen kunne ses, eller jeg bare så gravid ud.

shopping

Men alt det har ændret sig, nu hvor jeg har tabt mig 16 kg. Så er det altså noget helt andet! Den sorte kjole (billede 1) ja den er sgu str. M og så synes jeg endda den var lidt stor i det. Men jeg tog den med hjem :D og var ovenud lykkelig over let og elegant at kunne hoppe i en str. M.
Jeg prøvede også bukser, og jeg kunne lukke en str. 40! Hvad sker der for det. De sad egentlig godt, men min mor mave lavede sådan en uheldig bule ved trusse kanten, så de kom ikke med hjem. Men en str. 40 :D Wohooo, i H&M har jeg ikke før kunne passe 44 og 46 fx. Så det er bestemt fremskridt.

shopping

De sidste par måneder har jeg handlet til mig selv, og fyldt garderoben op med fine bluser og kjoler. Og også de tætsiddende, fordi det synes jeg at jeg kan være bekendt nu, at gå med :D

Jeg har så også kasseret en del igennem månederne, som jeg ikke synes er pænt længere. Ligner praktisk talt en sæk kartofler.
Man kan se et lille video klip omkring denne sæk tøj på min instagram, hvis man har lyst.

shopping

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Simone

  Wow du ser knald godt ud! :D
  Dejligt at shoppetrangen/lysten er kommet tilbage. Jeg tror jeg er nødt til at smide 10kg mere før den kommer det hos mig ^^”

  Simone
  Microcut.dk

  29. juni 2018 at 10:24
 • Reply At være slank igen ⋆ Webmor.dk

  […] er faktisk igen, begyndt at være glad for at shoppe – til mig […]

  20. juli 2018 at 10:19
 • Reply Har forkælet mig selv idag ⋆ Webmor.dk

  […] jeg er begyndt at elske at shoppe igen, det har jeg ikke gjort tidligere. Og det er længe siden jeg har ejet så meget tøj som jeg gør […]

  10. november 2018 at 23:34
 • Leave a Reply