Follow me:

Shopping

Jeg fik gavekort til jul, ønsker mig somregel aldrig andet, for så kan jeg selv købe hvad jeg har lyst til, og så er det ofte også udsalg i butikkerne i januar (altid!) Så jeg kan somregel få mere for pengene end hvis min familie købte en gave, frem for et gavekort. Plus jeg ikke skal bøvle med at få noget byttet hvis det er den forkerte farve, størrelse eller what so ever.

Jeg fik brugt mine 250 kr mit gavekort var på i H&M, på en lækker ufattelig varm chokoladebrun jakke, normalt ikke lige min farve, men det hele skal vel ikke altid være sort, (beklager billedkvaliteten) Den er så lækker varm at have på! + 3 par varme Helo kitty sokker fra H&M også.

Så skulle mine 400 kr til Matas også bruges, fandt en gaveæske fra julen der kostede 295 kr og så var der en deo med parfumen. Parfumen Amor Amor, valgte jeg. En sød men ikke alt for sød duft. Rigtig mange af dem jeg duftede til der nede, var alt for krads til min smag. Og den ene seriøst jeg syntes den lugtede af et offentligtoilet !! Ad!
Så fik jeg også lige købt en dækstift, som er sådan en pensel ting fra Maxfactor hvor man trykke i enden og så kommer der lidt creme ud af gangen, man så kan smørre ud – smart!
En lille neglelak for de sidste 20 kr der var tilbage, Nadia valgte farven, og det blev mærkeligt nok lilla, haha!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!