Follow me:

September måneds goodiebox

September måneds goodiebox

Ja så modtog jeg september måneds goodiebox.
Elsker farve temaet – lilla..

Men umiddelbart er jeg slet ikke fan af resten.

Jeg er faktisk slet ikke fan af denne måneds box, ærlig talt.

September måneds goodiebox

  • You & Oil – en olie til ansigtet, lavet af grøntsager. Gulerod og broccoli, og lidt chia.. Jeg har ikke prøvet den, men jeg har duftet til den, og jeg er ikke fan!  Den koster 260 kr, for 30 ml, hvis man selv vil have sådan en lille sag.
  • Nails Inc – Den er okay, jeg har påført den på mine tånegle, og først synes jeg egentlig farven var ret fesen, men når man lige har vænnet sig til den, så er den egentlig okay. Sart griselyserød er næsten den farve jeg ville kalde den :D Den lader til at holde godt!
  • Æter – Citrus Ester – FØJ forhelved!! Den er røget direkte i skraldespanden, den lugtede SÅ fælt at man ikke drømmer om det. Min mand mente at den havde en snert af kongen af danmark bolsjer, ja det er så nasty i sig selv!
  • Balance me – Den skulle give dig sommer tanning, hvilket jeg synes er lidt sent at sende ud, i september? Jeg tror ikke jeg får den brugt. Måske til foråret?
  • Urtekram – Ja en håndcreme, der er både vegan venlig, økologisk og hvad ved jeg ikke. Den er ikke fedtet synes jeg, men dufter er jeg ikke umiddelbart fan af, men er heller ikke så god til lavendel, og så synes jeg den dufter ret meget af kamille, som jeg forbinder med te :)

September måneds goodiebox

Så nu håber jeg bare at oktober måneds boxen er bedre :) Jeg er stadig mest glad for juni måneds box. Hvis jeg skal se tilbage på året der næsten er gået. Så er den klart min favorit.

September måneds goodiebox

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply