Follow me:

September løbe update #1

Clipboard03

Desværre fik jeg ikke løbet den sidste uge i august, da manden ikke var hjemme mange af de aftner og nætter. Så jeg kunne jo ikke løbe, fordi jeg ikke kunne lade ungerne være alene.

Men igår fik jeg så løbet mine første 4 km i flere år :)
Og hele september står på 4 km pr. tur.

Jeg valgte at starte i et roligt tempo, fordi jeg skulle jo løbe en km længere end normalt.
Og det gik også rigtig fint de første par km, ved den 3 km imod den 4, kunne jeg mærke mine fødder, de havde det meget varmt, til trods for løbe strømper, og mine led oppe ved bikini linjen ude ved lårene, av for den da. Men løb videre gjorde jeg altså. Der var slet ingen problemer med vejrtrækningen, men det var benene der var tunge som bly til sidst, men jeg kom da ind en okay tid på 25 minutter, og 40 sekunder, uden nogen som helst pauser!
Så jeg håber at kunne komme under 25 minutter inden september er slut.

Løb d. 1/9 – 4km på 25:40 minutter

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply