Follow me:

Selvtillid, og Emma Gad

Træning uden overdel?

Træning uden overdel

Ja sådan så mit spejlbillede ud i formiddags. Hvor jeg var ved at klæde om til at en tur i fitness.
Stod faktisk grav alvorligt, og overvejede om jeg skulle tage afsted i fitness uden min bluse?

Meeen jeg gjorde det ikke, skal der liges siges.
Jeg havde en god følelse da jeg så mig selv i spejlet, men Emma Gad talte alligevel lidt til mig. For det er jo ikke normalt (i min verden) at rende rundt uden bluse på. Hverken i fitness, eller i supermarkedet.

Jeg ved godt det ikke er helt det samme med en sports BH, frem for en almindelig blonde BH, men jeg var ikke heeelt tryg ved at skulle tage der over, uden bluse på. Så den kom altså på, og jeg smuttede i fitness.
Og jeg ved godt andre træner kun i sports BH og bukser/shorts.. Måske jeg også er der en skønne dag?

Det var en god træning, det var ben(forlår), og mave træning. Det var hårdt, men godt. Jeg gruer allerede for imorgen, men det skal nok gå. Desværre bliver det en meget sen træning, da jeg ikke kan nå det før jeg er kommet hjem fra arbejde, og jeg er på arbejde indtil kl. 21.00

Men skidt, det går nok det hele :) Fitness lukker først klokken 23, eller er det 24 :) Så der er tid nok.

Træning uden overdel

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply