Follow me:

Samsovning

samsovning1

Ja her har vi samsovning med bettemanden på 9½ måneder, og det nyder han i fulde drag.
(Ja og vi har også et aktivt sex liv :D )

Noget helt andet, så har han stadig behovet. Han har fået sin egen seng ved siden af min side, for at han har sin egen plads at ligge på, men næsten hver nat kommer han møffende og vil sove tæt på mig.

Han har lagt i tremmeseng og det har fungere okay, men det er som om han kun ville falde i søvn med min hånd i hans, og lå generelt meget uroligt. Så fik jeg ideen at han skulle da have sin egen seng ved siden af min, og det har givet så meget mere ro (lige ud over den dumme periode vi er i pt) Netop fordi han selv kan søge mig, når han har behovet.

Nogle er imod samsovning og mener børn skal have deres egen seng på eget værelse, og det skal der nok være nogle forældre og børn der trives med, og fungere bedst sådan. Men sådan er behovet ikke for hverken mig eller min søn.
– flere har så spurgt hvornår han skal på sit eget værelse, ja når han ikke længere har behov for at søge mig.
Og kan seriøst ikke se problemet i man sover sammen med sine børn, i samme seng, eller i samme rum – slet ikke.
Er der nogle der kender nogle børn der stadig sover med deres forældre som 10 årige fx. :) ?

Nadia har også sovet i samme rum som mig til hun var 2 år mener jeg. Da jeg gik fra hendes far den gang og vi flyttede selv, da sov hun inde i mit soveværelse, og det fungerede da også fint. Og det var nu også meget hyggeligt ;)
Nadia sov så også sammen med hendes far og jeg indtil vi så flyttede dengang.

Og min datter er 11 år, og kan nu sagtens sove selv :D
Det handler om at lytte til sine børn, og deres behov. Jeg kan heller ikke se det er normalt at børn er så rolige og kan sove selv så få måneder efter de har lagt i moders mave, og været så “omklamret”..

Jeg synes det er fint at andre vælger hvad de mener er bedst for dem, og deres barn.
Så jeg forventer egentlig lidt det samme den anden vej rundt, men det er ikke altid tilfældet desværre.

samsovning2

Dette billede er fra i morges, hvor han havde søgt tryghed og nærvær ved mig meget tidelig morgen, han kommer kravlene, jeg løfter dynen og retter ham “ind” når han smider sig ved siden af mig, og han snork sover så videre.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply