Follow me:

Sådan træner jeg

Vil du gerne vide hvordan min træning ser ud, i løbet af ugen?
Så har jeg lavet en oversigt over det her.

Sådan træner jeg

Jeg kører 3 split program – øvet.
Det er således delt ind.

Mandag – Bryst og skuldre
Tirsdag – Ryg og arme
Onsdag – Ben, bagdel og mave
Torsdag – Bryst og skuldre
Fredag – Ryg og arme
Lørdag – Ben, bagdel og mave
Søndag – Hvile dag

Jeg kan ikke fortælle om alle øvelserne jeg laver, eller hvordan de er sat sammen. Det er et program jeg har fået af min træner, og der er naturligvis en masse øvelser i, alle kender og man kan google sig til osv. :) Men mit program er sat sammen til mig, og det vil jeg ikke udlevere. Så min træners arbejde til mig, skal ikke gives gratis ud til andre ;)

Sådan træner jeg

Jeg træner altid 4 sæt af 12 gentagelser.
Altså jeg tager fx. 12 bænkpræs øvelser, og så holder jeg en pause på 30-45 sekunder og tager så igen 12, og dette gør jeg i alt 4 gange, altså 4 sæt.

Så videre til næste øvelse, og alle mine sæt er med 12 gentagelser.
Der er et hav af variation i form af gentagelser, sæt og pauser imellem. Det kommer helt an på hvad man vil opnå med sin træning, er det udholdenhed, at blive stærkere, bygge større muskler, tabe sig, eller noget andet? Det er derfor jeg har en træner med inde over, og han ved lige hvad han snakker om. Jeg både bliver stærkere, men samtidig taber jeg mig også :) Lige som jeg gerne vil, ja og at jeg for en pænere og pænere figur for hver uge, er da heller ikke at klage over.

Sådan træner jeg

Men jeg laver også en del videoer og lægger billeder op af forskellige øvelser på min instagram, så er du nysgerrig på mere, så følg endelig med der inde også :)

Jeg træner fordi jeg gerne vil i form, og jeg gerne vil tabe mig. Et af mine nytårsforsæt er også at tabe mig yderligere. Jeg tror bestemt på at år 2019 er hvor jeg kommer til min målvægt.

Har du planer om at blive stærkere, eller at komme i bedre form? eller måske tabe dig. Så find en online træner, eller måske en personlig træner nogle måneder, invester i dig selv – ingen andre gør det for dig.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply