Follow me:

Så er det skisme imorgen

Hvor er det vildt alligevel, at jeg imorgen starter op på mit nye arbejde!
Jeg glæder mig rigtig meget, til at møde en masse nye kollegaer, og gamle :) jeg var jo der som hjælper elev.

Glæder mig til at komme igang med alt det jeg har lært, jeg ved også jeg har 3 kurser der venter. Jeg ved også at jeg vil være færdig i mit hoved i de næste 14 dage, efter alle de nye indtryk, og ting jeg skal huske mv.
Jeg glæder mig også rigtig meget til at gense nogle af de borgere der var der dengang jeg var der som hjælper :) og som afløser i sommers.

Jeg har taget min vielses ring af, og lagt den i mit skab.
Det er allerede underligt ikke at have den på, og som man kan se på min finger, så er den meget sjældent af.

Men jeg vil ikke risikere at miste den, ved at tage den af og på hver dag, eller glemme at tage den af når jeg skal arbejde mv.
Så derfor har jeg taget den af, og nu ligger den der til mine fridage. Jeg kan godt mærke mine hænder piller på stedet ringen plejer at sidde.

Sengen kalder snart, og vækkeuret ringer for første gang imorgen tidelig, efter en lang periode uden nogen fast morgenrutine.
Den skal jeg så have op og kører igen, ja og Tobias ligeledes – han skal i vuggestuen igen fra imorgen af. Han var “heldigvis” træt idag, så det passede næsten med sengetiden, som “før i tiden” hvor vi skulle tideligt op, så jeg tænker ikke det bliver noget problem at få ham op imorgen tidelig.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply