Follow me:

Så skete det alligevel

Jeg shoppede noget til mig selv :)
Jeg fandt “tilfældigt” ud af igår, at mine nuværende løbesko er omkring 6 år gamle. Så vil mene de har tjent sin værnepligt, og jeg købte dem faktisk da jeg var værnepligtig i Aalborg den gang :D Så de har gjort det godt.

Da jeg har været rigtig glade for New balance som er dem jeg har nu, har jeg bestilt samme mærke igen, bare i flotte farver ;) iforhold til dem jeg har nu, de er bare hvide/grå med et strejf af lime grøn.

De her var på tilbud, og så var det dem jeg synes var de pæneste, så det er jo ren win-win.

Glæder mig til at modtage dem, og ikke mindst indvige dem :) Ekstra motivation til at komme ud og løbe (og gå).

tilbudsko

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply