Follow me:

Så kom bøgerne endelig

bog1

Langt om længe kom bøgerne.
Der var flere ting der spillede ind, selvom jeg bestilte dem for længe siden snart.
Så skulle de være 110% sikre på at jeg nu også skulle bruge bøgerne, for jeg havde jo bestilt i 2014 også?, Ja nu har jeg jo været på barsel, og der er kommet nye udgaver af bøgerne, så må der jo nye til, – nu her hvor jeg starter op igen efter end barsel.
Og så var der problemer med min indmeldelsen, fordi de mente de ikke havde fået den?

Men langt om længe lykkedes det, og jeg fik hentet mine længe ventet (dyre) bøger, og jeg har allerede haft lektier for, til idag. Dem fik jeg dog lavet ved hjælp af de gamle bøger (som er givet væk), og google.
Og det var heldigvis også noget relativt nemt ;) blodtryk, puls, og temperatur. Det er jo næsten almen viden.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply