Follow me:

Så købte vi sgu lige en campingvogn, mere!

Fastlægger

Ja en mere :D haha! Vi har jo den campingvogn vi har camperet i den sidste uge. Som er en fin ældre vogn, og fungere upåklageligt.
Men vi har forelsket os i stedet her, og der var faktisk denne vogn + det kæmpe fortælt, med fast bund, gulvtæppe – ja og en del møbler.

Blandt andet køleskab, nogle reoler, spisebord med stole, udendørs ting, blandt andet et redskabs”skur”, nogle fine udendørs elementer til køkken, der bare lige skal have en omgang olie.
Skrev lidt om at vi overvejede at blive fastlæggere i indlægget igår.

Den har ikke været til salg længe, men vi fik forhandlet sælger ned i pris :D og nu er vi ejere af 2 campingvogne. Denne er så en fastlæggervogn, der ikke kan flyttes, da den ingen numre har, eller papirer.

Fastlægger Fastlægger Fastlægger

Så nu er vi sgu faste campister ;) dét er total nice. Vi er i en lille lomme med 2 andre campingvogne. Med rigeligt plads rundt om, så både ungerne kan sole sig (og mig), samt hundene har også mulighed for at være forskellige steder i indhegningen.
Hundene lader til at være faldet godt til!
Vi fik pakket den gamle ned ret hurtigt, parkeret den ved siden af den “nye” vogn, og så har vi været oppe og betale for resten af sommeren :) Vi kommer også til at være her til efteråret, vinter og forår :) Et rigtig dejligt fristed, med gode lufte muligheder for hundene.

Gode legepladser, nye venner til os, og ja ungerne også.

Vi sidder lige nu i forteltet og hygger, ja og jeg skriver dette indlæg. Hvor er det alligevel vildt at tænke på, nu er vi fastlæggere! :D Total happy!

Aftensmaden var pizza, vi var trætte, og trængte bare til lidt lækkert :) så vi fejrede lige købet, og vores nye titel som fastlæggere!

Fastlægger

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Afslapning på camping ⋆ Webmor.dk

    […] Igår efter manden havde fri, kom han og ungerne også her ned (og de sidste 2 hunde), og vi spiste aftensmad sammen. Ungerne var i poolen et kort smut, de synes det var lidt koldt poolen er dog opvarmet. Ellers så vi dem næsten ikke, de var oppe på den store legeplads og legede på svævebanen og den store hoppepude. Her er utrolig roligt, iforhold til da vi var her i høj sæsonen i sommerferien. Hvor vi også købte fast ligger vognen. […]

    21. august 2018 at 08:06
  • Leave a Reply