Follow me:

Så er der job til mig

Ja det er fandme rigtigt :D
Jeg er fra 2/1 2018 ansat på en kontrakt indtil 31/8 2018, indtilvidere. Fungere samarbejdet så fastansættes jeg der efter.

Jeg kontaktede egentlig stedet, for at få en ny kontrakt i forbindelse med mit afløser job der. Jeg er ansat som hjælper, så jeg kontaktede dem for at få en ny kontrakt, da jeg skal have mere i løn som assistent.
Men det endte så i en stilling på 30 eller 32 timer, det var hun ikke helt sikker på, hvilken en af dem det var jeg kunne få. Men 30 timer kan jeg også sagtens leve af, for når man har levet af elevløn i over 2 år, ja så er der ikke vanvittig meget at gøre godt med. Så at få en stilling på 30 timer, er mere end nok til at vi kan leve for det ;) og at arbejde mindre end da jeg var i praktik er også helt fint for mig :D

Nu vil jeg nyde min juleferie, og glæde mig til at få brugt min uddannelse, og få en masse erfaring når jeg starter det nye job op :D Det bliver så spændende, og er sikker på at jeg nok skal lære en masse!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Min første uge, på det nye arbejde ⋆ Webmor.dk

  […] alt, ud over et – så det synes jeg er ret godt klaret, når det kun var min 4 dag på det nye arbejde Jeg fandt også en fejl en anden havde lavet, og fik den rettet – det kan ske for alle ja. […]

  5. januar 2018 at 22:49
 • Reply Er du også en af dem der brokker sig? ⋆ Webmor.dk

  […] fik jo jobbet kort efter min uddannelse var bestået. Og startede 2 januar, jeg fik min arbejdsplan kort efter. […]

  23. januar 2018 at 21:57
 • Reply Har sagt mit job op - men har allerede fået nyt ⋆ Webmor.dk

  […] slutningen af december, kort før jul. Fik jeg jo arbejde. Med tiltrædelse 1 januar. Men det valgte jeg at sige op med øjebliklig virkning , torsdag d. 1 […]

  11. februar 2018 at 22:15
 • Leave a Reply