Follow me:

Så blev hvalpen 1 år!

Igår var det Chase’s 1 års fødselsdag. Hiip Hiip Hurraaaa!
Min smukke arbejdsnarkoman, min lille raket og min evig glade pige  Hun er alt hvad jeg håbede på hun ville være!

11,6 kg og 46 cm raket er hvad man vil kunne se på agility banen i år 2018, forhåbentlig :D

Tiden går virkelig hurtig. Tænk engang 10 måneder har hun boet her hjemme. Og hun er vitterligt alt hvad jeg ønskede mig, da jeg valgte at få en ægte bordercollie (altså en hund med DKK stamtavle). Med Merci den gang købte jeg også hende (blanding af bordercollie, australian sheperd og noget labrador), fordi jeg ville have en kvik, hurtig og arbejdsglad hund. Hun er ikke det jeg søgte, hun er super skøn hund, en dejlig familie hund, hun elsker børnene, og vil gerne arbejde – men det er slet ikke med samme glæde og passion som Chase.

Chase hun kan blive ved og ved og ved, jeg skal sige stop for hende, ellers ville hun seriøst fortsætte til hun kolapser.
Men nu hvor hun er 1 år, kan vi får alvor lave lidt mere voksen hunde agility, ikke at vi går fra det, fra den ene dag til den anden :) slet ikke. Men nu må hun efter “reglerne”.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply