Follow me:

Så fyldte jeg 32 – Gisp

Endnu et år

Endnu et år – og jeg er nu ikke længere 31, men 32 år vintre gammel.
Igår aftes klokken 20.30 slog det mig – jeg havde da glemt at om den kage jeg ville bage til arbejdet, i andledningen af min fødselsdag.
Så jeg måtte jo fluks finde en opskrift og suse ind og handle, heldigt Fakta har åbent til klokken 21!

Jeg fik bagt de kokos-banan muffins der er så gode :D Derefter gik jeg i seng. Men jeg faldt ikke i søvn før langt efter 23, hvilket er ret dumt når vækkeuret ringer før klokken er 6.

Ja selvom man fylder år, ja så skal man altså stadig på arbejde. Det har jeg nu heller intet imod, jeg skulle kører assistent ruten idag, hvilket jeg elsker, selvom der er meget af det samme, med insulin, blodsukkermålinger og medicin doseringer mv. så ringer telefonen mange gange i løbet af dagen, omkring problemer med medicin hos borgerne, hjælperne er ude hos. Forkert medicin, manglende medicin, for lidt eller for meget, og så skal man selv prioritere i ens plan, hvornår det er bedst at tage de uforusgielige ting de ringer om, når også man har en plan man skal have gennemført.

Kollegaerne var glade for de muffins jeg havde med, og de fik ros for smagen – så det var dejligt! Selvom de blev lavet med lidt hast, fordi jeg nær havde glemt min egen fødselsdag.

Manden min, inviterede mig ud og spise. Vi skulle naturligvis have sushi :D total yndlings spise.
Jeg fik et flag på bordet, og et tillykke fra tjeneren, rigtig hyggeligt.

Vi fik igen spist så meget, at vi blev helt kvalmende dårlige, og vi skulle som altid nok ikke have spist de sidste 4 stykker sushi, men fuck det, det smager jo fantastisk. Eller du kan måske ikke lide sushi?

Telefonen har også ringet idag, både min mormor og min far har ringet til mig og ønsket mig tillykke med dagen.
Min facebook har været ret stille i år synes jeg. Men jeg har da også fået rigeligt med lykønsninger, så det er jo dejligt.

Jeg går slet ikke op i at blive fejret, men det er nu dejligt når nogen viser en interesse.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply