Follow me:

Så fat det dog!

stalker

Armen hvor er det egentlig belastende – dem der bare blir’ ved med at sende venneanmodninger på Facebook. Jeg sletter jævnligt folk fra min venneliste, da jeg ikke ønsker at alle “og enhver” kan stalke mit liv, og se alt hvad jeg skriver og sådan.

Jeg ved godt man kan dele op i grupper osv. det har jeg også gjort, ved en del fra rotte verdenen og hunde verdenen fx. hvor jeg kan og nogle gange også skjuler ting for de forskellige grupper, de ikke behøver at vide.

Men jeg sletter ofte dem jeg aldrig hører fra, og egentlig bare er bekendte, eller venner af mine venner osv. Har her i løbet af weekenden fået 2 venneanmodninger fra 2 jeg slettede for flere måneder siden, og jeg er ikke interesseret i at de skal stalke mig, den ene fordi jeg knap nok kender hende, og den anden er ret så gode veninder med en jeg absolut ikke snakker med længere, og gider ikke private ting fra FB kommer videre til hende fx. og så gik hun i min parallel klasse i folkeskolen, og vi snakkede dengang heller ikke meget sammen. Hvorfor blir de ved? jeg er ret sikker på hende sidste nævnte har ansøgt mig 1 gang tidligere efter hun er slettet, men oki jeg sletter bare anmodningerne, men er da generelt irriterende de blir’ ved.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply